skip to Main Content

Besøg Garderhøjfortet

Kære kollega og chef!
Prøv Garderhøjfortets Matematiske Escape rooms med dine kollegaer.
Rejs tilbage til 1. verdenskrig på Københavns Befæstning og brug jeres matematiske viden til at besejre fjenden.

3 forskellige Escape Rooms

På Garderhøjfortet finder du 3 escape rooms med hver deres historie og udfordringer:

I er ingeniører og skal sikre at oversvømmelsen af Nordfronten gennemføres så den kan sinke fjendens fremmarch mest muligt. Først skal I have helt styr på systemet af dæmninger og så skal I igangsætte den store oversvømmelse.

I er artillerister og skal gøre klar til affyring af fortets kanoner. Før I kan skyde kanonerne af, skal I have styr på granater, krudt og ikke mindst – hvilket mål I skal ramme.

I er officerer i Krigsministeriet. I skal holde det store overblik over de tyske planer for et angreb på Danmark. Hvordan kan I bedst afværge angrebet? I skal have styr på både togdriften, flåden og de tropper I har til rådighed.

Escape Rooms for firmaer

Savner du en anderledes aktivitet til firmaets teambuilding, vil du udfordre dine kollegaer og have en sjov, hvor I samtidig lærer mere om matematik og historie. Så kom og få et brag af en oplevelse i Garderhøjfortets nye Escape Rooms.

Hvad er et Escape Room?

Escape Rooms er blevet meget populære og udbydes kommercielt i hele verden. Et Escape Room er et rum hvor deltagerne lukkes inde og kun kan komme ud, hvis de løser en udfordring i form af opgaver eller gåder. Narrativet er ofte mystisk, skræmmende eller eksotisk med et stort element af spænding. Garderhøjfortets nye Escape Rooms er lidt anderledes end andre rum fordi de er lavet med et formål om at skabe interesse for historie og matematik. Rummene er en form for tidsrejse tilbage til 1. verdenskrig hvor man skal træne, så man kan være klar til et eventuelt angreb på Danmark.

Der kan være max. 6 personer i hvert rum. Rummene egner sig til familier med børn over 10 år, firmaer venne-grupper og lignende. Det er muligt at booke alle 3 rum på én gang hvis man kommer med en stor gruppe.

I kan også tilkøbe en rundvisning, segwaytur, teambuilding eller et almindeligt besøg i Garderhøjfortets udstillinger som en del af pakken.

BOOK ET BESØG

Firmaer: Book et besøg

Back To Top