skip to Main Content

Lærerkurser

Kom på et kursus hvor du lærer at lave et undervisningsforløb, hvor eleverne skal lave deres egne Escape rooms på skolen.
Få eleverne til at vende matematikken på hovedet og udtænke opgaver til deres kammerater.

Som en del af projektet: “Matematiske Escape rooms” (læs mere om projektet ved at klikke her) udbyder Garderhøjfortet lærerkurser, hvorigennem I vil lære hvordan I udvikler jeres helt egne matematiske Escape room-forløb.

På kurset vil I blive introduceret til principperne bag Escape Rooms, og I vil få mulighed for at designe og udvikle jeres helt egne gåder og Escape Room-forløb i samarbejde med de øvrige deltagere. Hvis kurset afholdes på Garderhøjfortet får deltagerne selvfølgelig også lov til at prøve et af de nye Escape Rooms som Garderhøjfortet netop har udviklet (læs mere om de nye Escape Rooms ved at klikke her). På kurset vil der være rig mulighed for at bygge, klippe og klistre praktiske gåder og opgaver. Vi vil også komme med ideer til hvordan man kan gøre brug af værktøjerne i et makerspace til at lave elementer til sine Escape Rooms, hvis skolen har adgang til sådan et.

Information om lærerkurserne:

Hvis I gerne vil booke et  kursus for skolens eller kommunens matematiklærere kan I kontakte os på mail: garderhojfortet@gentofte.dk Kurset kan enten afholdes på Garderhøjfortet eller lokaler I selv stiller til rådighed. Kurset tilpasses jeres ønsker og kan laves for lærere på alle trin.

“Det var en både sjov og lærerig oplevelse. Selve kurset var organiseret godt med forskellige elementer og “hands on”, som gjorde det hele brugbart. Det inspirerer meget til at gå i gang hjemme på egen skole. Samtidig giver det nogle nye måder at tænke undervisning på – og det er altid godt.”

– Deltager i lærerkursus på Garderhøjfortet

Forløbet er målrettet elever i 7-10. klasse samt 1. årsstuderende på ungdomsuddannelserne.

Back To Top