skip to Main Content

Lærerkurser

Kom på et kursus hvor du lærer at lave et undervisningsforløb, hvor eleverne skal lave deres egne Escape rooms på skolen.
Få eleverne til at vende matematikken på hovedet og udtænke opgaver til deres kammerater.

Som en del af projektet: “Matematiske Escape rooms” (læs mere om projektet ved at klikke her) udbyder Garderhøjfortet lærerkurser, hvorigennem I vil lære hvordan I udvikler jeres helt egne matematiske Escape room-forløb.

På disse kurser vil I blive introduceret til principperne bag escape rooms, og I vil få mulighed for at designe og udvikle jeres helt egne gåder og escape room-forløb i samarbejde med de øvrige deltagere. Hvis kurset afholdes på Garderhøjfortet får deltagerne selvfølgelig også lov til at prøve et af de nye escape rooms som Garderhøjfortet netop har udviklet (læs mere om de nye escape rooms ved at klikke her). På kurset vil der være rig mulighed for at bygge, klippe og klistre praktiske gåder og opgaver. Vi vil også komme med ideer til hvordan man kan gøre brug af værktøjerne i et makerspace til at lave elementer til sine Escape Rooms, hvis skolen har adgang til sådan et.

Information om lærerkurserne:

Som en del af projektet afholder vi 4 lærerkurser hvoraf 2 vil afholdes på Garderhøjfortet, ét på Fyn og ét i Jylland. Alle 4 kurser afholdes i efteråret 2021. Der vil komme mere info om de 3 kurser på denne side i løbet af september.

Kursus i Århus 28/10-21

Lærerkurset i Århus faciliteres af ULF. Læs mere og meld dig til kurset her:

https://www.ulfiaarhus.dk/kursus/lav-matematiske-escape-rooms-paa-din-skole

Kurser på Garderhøjfortet d. 10/11 samt 19/11:

Kom på et heldagskursus på Garderhøjfortet enten d. 10/11 eller d. 19/11. det er gratis at deltage og vi betaler for vikardækning for de deltagende lærere. Læs mere om kurset i pdf-filen herunder.

Lærerkursus Matematiske Escape Rooms

Private kurser

Det er også muligt at booke et privat kursus for skolens eller kommunens matematiklærere. Kurset kan enten afholdes på Garderhøjfortet eller lokaler I selv stiller til rådighed.

Mere information:

Hvis du vil vide mere kan du sende en mail til garderhojfortet@gentofte.dk

Forløbet er målrettet elever i 7-10. klasse samt 1. årsstuderende på ungdomsuddannelserne.

Back To Top